:: Earth Hour + Tanglung

as salam,


hari ni sempena Earth Hour, aku mau share satu aktiviti di kampus kami. best! aktiviti pasang 'tanglung' masa Earth Hour selama satu  jam. best sangat! alhamdulillah kelas kami menang dapat nombor dua ja pertandingan buat tanglung. tanglung tu plak bertemakan bahan-bahan terbuang. walaupun guna kamera digital ja, aku mau juga upload gambar gambar aktiviti malam Earth Hour d padang IPG kami..

cheers. dgn classmate.
kelas Sains punya tanglung
kelas Kajian Sosial aka KAMI pnya tanglung
I like! Sains punya tanglung
kelas BM SJKC punya tanglung. I like jugak
kelas BM SJKT punya tanglung, besar besar!
tanglung dilepaskan..
HAPPY EARTH HOUR!

5 thoughts on “:: Earth Hour + Tanglung”

  1. Kira.. terima kasih okeh. hahaha..buat masa ni agak bz mau pg blog u..

    Afiq : haha..bese la..kena sedarkan diri sendiri gak kat maktab ni tu la sambut mcm2. hahaha..