:: PBS II di SRK Lok Yuk Likas.

assalamualaikum,


baru la ku sempat meng'update blog utk cerita kat korang hari-hari PBS kami d sekolah bandar gred A. sekolah ni bagus, GB dia pun bagus, guru-guru pun bagus, kesimpulannya semua bagus! hee..hari last tu rasa sedih plak mau tinggalkan sekolah, murid-muridnya sangat penyayang :)

hari pertama
hari kedua, kawan suruh trep2
hari ketiga
hari keempat, 1 hari lagi mau abis, gembira kunun
hari kelima, gambar dgn murid-murid :)
bye-bye murid-murid SK Lok Yuk, nanti kalau terjumpa tegur-tegur la kami ya. sayang kamu semua :)

12 thoughts on “:: PBS II di SRK Lok Yuk Likas.”

  1. Achik, cuba ko kc cerita pengalaman mu hehe.. aku mau tau jua eh :)

    kak LM, a'ah.. dorang suka kena amik gambar kak..

    Adik Alia, haha.. best kadang2 tak huhu

  2. besttnya ada murid suda. terus teringat kakak aku, konon aku ngam jadi cikgu tadika, sebab asal di kampung, klo ada keramaian kawan aku malar budak-budak. adooiii. hahah.
    selamat mnjdi cikgu dyg. maaplah, jarang bw blog ko. tapi skrg tgah bw lah nih. hik hik hik :p

  3. hahaha.. kira nda pa bah.. ko ini.. iya aku tgk ko mcm ngam plak tau jadi cgu. ko tgk c tika. punyalah penyayang sama budak2 dia tuh. hahaha