:: 22 years..

as-salam, syukur alhamdulillah aku telah mencapai usia 22 tahun pada hari ini.. tujuan aku buat entri ini, aku pun tak tau. mengada kali. haha.. apa-apa pun, aku bersyukur ke hadrat Allah s.w.t sebab memberikan aku peluang utk hidup d Bumi-Nya ini sepanjang 22 tahun ini, diberikan peluang-peluang yg baik, kesihatan dan kesempurnaan fizikal. alhamdulillah.. terima kasih kepada ibu bapa aku yg telah melahirkan aku ke dunia, keluarga yg menyayangi, kawan-kawan yg sentiasa caring dan loving, orang-orang sekeliling yg baik.. 
terima kasih juga kpd yg wish birthday sama ada melalui SMS, FB, blog, d jalan raya dan d mana jua anda berada. TERIMA KASIH banyak-banyak. tu saja la aku mau taip, hari ini aku gembira dengan kawan-kawan, meski aku masih menanti kawan aku yg satu orang itu utk wish, tak ada juga dia wish. tak apa la.. *ops, terbagitahu rahsia* hehe.. babai, selamat berpuasa. :)


*i was born on 15th August 1989 and awet muda. haha*







putus tunang memang sakit, apatah lagi putus cinta. adehh..

8 thoughts on “:: 22 years..”

  1. adik, dia adalah insan yg penah bertahta d hati suatu ketika dlu. *cehh!* haha..
    tp dah ada da smlm lewat tul dia wish akak. hehe.. ops.

  2. hppy brtdy wlupun dah lewat dyg,bz skit ni smpai susah nak update blog ni..heheee

    **moga apa yang dihajati tercapai,moga murah rzeki n pnjg umur...slm rmdhan dari achie k^^