:: Perdana Park, Sabah.

salam..
hai korang-korang..entri kali ni aku mau perkenalkan salah satu tempat menarik di Sabah. walaupun aku agak kebaruan, tapi apa salahnya aku bagitau dalam versi aku..hehe..walaupun hajat aku nak ke I-City belum kesampaian tapi aku masih boleh tengok lampu-lampu dalam air yg menari-nari plus ada lagu. nak tuju lagu punn boleh hahaha..lagu apa korang mau? lagu India, Cina, Melayu? ada! 1 Malaysia lah katakan..
jom layan gambar-gambar d Pantai Tanjung Aru, KK dan Perdana Park pada waktu malam!

adik ku mengejar mainan yg ada lampu
'na,ampung..' ee comel Liya ckp mcm tu..
entrance RM 1
kalau ada anak MESTI bawa ke sini haha
apa yg aku cuba sampaikan?? nampak x ikan? hee~
tarikan terbaru kat Sabah..so, kebaruan kah aku? hehe..ish..kepala orang ni...
nah..sapa-sapa yg belum tau, datang la ke Perdana Park. aku suka sangat tempat ni sebab banyak famili datang. sangat siok tengok famili2 bawa anak-anak g sini..bukan macam d Pantai Tanjung Aru tu. sudah la gelap, ada lagi couple-couple d tempat gelap. orang putih pun ramai kat situ..kat sini banyak lampu, sambil ada muzik lagi..macam-macam lagu..


Perdana Park di Hone Place, Tanjung Aru KK.
masa beroperasi : 6 am - 10 pm
- baca sejarah Perdana Park di >> Borneo Post

19 thoughts on “:: Perdana Park, Sabah.”

  1. i city ok la juga,cuma skg ni makin besar..

    time balik sbh ari tu,ada p perdana park..best la bunyi muzik guna air pancut tu..mcm2 ada..heheee sabah juga baaaa

  2. Ticer : bah...mari2 dtg..best bawa anak2 sekali :)

    Achie : owh dtg Sabah x bagitau pun..hehe..

    Afiq : boleh, lagu apa? haha..

    Qamarulz : haa..tu la, lampu je ada kan? hehe...

  3. Bella..meh g Sabah nnt i bawak u jalan2..hehe..promise! :)

    nowriz : siuk kan mun sama family..hehe..
    hampir kali rumah sama Perdana Park tu kan?

    kinn : meh g Sabah...banyak best2..tak rugi :)

  4. Apik : bila tuh? ajak la sy..haha..ni dah penah tak g Sandakan? hoho...

    adik Alia : cantik kan.cantik kan..meh g sini nanti akak bawak jln2... :)