:: Chibi dari Cik Kira

as-salam
pertama sekali, TERIMA KASIH banget deh Cik Kira sebab susah-susah ja buatkan chibi maruko chan ni, eh chibi ni utk aku..first time ni kena buatkan chibi atau doodle oleh seseorang..huhu...isk3..terharu aku..kuar air mata (sambil makan donut seringgit).

kalau boleh aku mau bagi besar gambar ni, cantik la chibi ni. comel..bukan aku kata aku comel tapi chibi ni....bila tengok tudung purple tu yg ada dua tone warna, teringat aku sama shawl aku warna ni jugak..(ok, macam gedik pulak aku bagitau tu) hoho...
kaler pupel sememangnya cantik dan lembut..aku suka! macam mana ya si Cik Kira lukis ni chibi?
kalau aku, memang aku tak pandai buat ni.. 
Kira, aku harap aku ada baju warna pupel gitu dan ada dot-dot. haha

11 thoughts on “:: Chibi dari Cik Kira”

  1. sama-sama dehhh ^^ =D nnti kau cri la warna bju gni d kdai~hihihi =D,lukis, lukis gna tangan,then scan baru kita wranakan di gimp! jom ramai2 =D