:: From Zaihayu with Love and Domo-kun♥

wah jauhnya love dan domokun ni datang, dari Perlis ke Sabah..hehe..
pemberian comel dan cantik dari my lovely friend, Ayu. firstly, i nak minta maaf la banyak banyak maybe da susahkan Ayu buat domokun ngan yg love love tu..huhu..actually, Ayu ni sorang yg kreatif. cikgu mesti kreatif kan..hehe..cuba tengok hasil tangan kreatif yg Ayu buat ni..

depan
belakang
domo-kun
terima kasih banyak banyak yea cik Ayu..nanti giliran i pulak bagi Ayu something..huhu..insya Allah..
so, sapa sapa yg berminat nak beli domo-kun dan banyak lagi keychain macam ni..ada banyak jenis, bentuk dan warna. korang pegi ke blog beliau sendiri kat sini >> Miszackzaihayu.blogspot.com dan ke sini jugak >> Miszack Tomei2  bukan saja ada Domo-kun, bunga, love, tapi ada jugak hairband dan handphone case. keychain bentuk jersi pun ada. jersi Chelsea? Manchester United? confirm ada! bookmark, nametag, handphone keychain pun ada..tak percaya tengok ni..(gambar dari blog Ayu)
credit to blog miszack tomei-tomei
kualiti keychain ni sangat berbaloi ngan harganya coz ianya d jahit oleh Ayu sendiri yg berpengalaman dlm membuat keychain ini. korang boleh jugak beli keychain ni sebagai hadiah birthday kat kawan kawan, blogger lain dan kpd cikgu sempena hari guru yg tak lama lagi..hehe..
jangan lupa ke blog Ayu ok kalau nak tempah..
blog Miszack tomei tomei >> http://tomey2miszackcollection.blogspot.com

This entry was posted . Bookmark the permalink.

6 thoughts on “:: From Zaihayu with Love and Domo-kun♥”

  1. haha..kalau nak kena order and beli kat Ayu..hehehe

    >> Aina : hehe..nda bole juga sbb ni gift dr Ayu kan..huhu~kenangan.. :)