:: 500th follower

wah..special dan limited edition sungguh follower blog ni yg ke-500..

entri ni bukan mau mengada-ngada okay, tapi untuk menghargai follower blog ku yg ke-500..dan 500 orang follower..
jom kita berkenalan dengan beliau..
nama beliau Noraine..ni berdasarkan nama yg beliau letak kat profile Blogger tu la..
ni link blog beliau My Life, My Dreams, My Love & ''Noraine'' klik jer link blog tu 
beliau baru berkecimpung dalam dunia blogging ni sejak bulan Mac tu..betul tak kak? eh, kakak la kan..
aku baru 21 (plus 1 lah bulan 8 ni) 
lepas tu..three..tu ja la yg aku tau..walaupun baru lagi kat dunia perbloggan ni (ya ampun, perosak bahasa sungguh) nanti lama-lama mesti dapat banyak follower dan kenalan..
untuk itu, ada hadiah untuk beliau..puan Noraine lah kan..^^
award!

terima kasih buat follower yg follow blog tak seberapa ni (ayat sangat biasa digunakan) dan sudi menekan butang follow walaupun korang kena klik ja bukan tekan..hehehehe..
ingat lagi ayat aku dulu, '' tanpa follower siapalah kita '' 
okay..sila terjah ke blog beliau sekarang..^^

15 thoughts on “:: 500th follower”

  1. terimas.terimas afiq..
    cikgu afiq..blog you pon femes..hehe
    dan cikgu afiq pun tak kan d lupakan ^^
    header cikgu lawa laa..i mean header blog.hahaha

  2. afiq : xde maknanya..hahahaha
    double meaning kena ada pada sorg cikgu..
    cikgu afiq pun hebat ni bab2 ni..haha



    sis ; sama-sama..^^ trima kasih sudi amek award n follow..

  3. tahniah dayang :) follower da 500 lebih! hehe aku ntah la,tapi x kisah la follower tuh..heee
    emm.. BE ya dyg? aku pun manalah tahu pasal BE ni dayang. kalau ko mau,aku boleh tolong klik kn iklan nuff yg kuar d blog ko berkali2..hehe..dengan tuh,bole dapat BE laju2 ^^

  4. tahniah dayang :) follower da 500 lebih! hehe aku ntah la,tapi x kisah la follower tuh..heee
    emm.. BE ya dyg? aku pun manalah tahu pasal BE ni dayang. kalau ko mau,aku boleh tolong klik kn iklan nuff yg kuar d blog ko berkali2..hehe..dengan tuh,bole dapat BE laju2 ^^

  5. (balas komen korang-combo meal! hahaha)

    cik teynteyn : makasih ya! awk rajin² blogging & blogwalking ea..^^



    kira : ajar bah..ko da dpat BE..aku lg belum..nda berubah tu duit..huhu..:(


    my khalis : terima kasih bro..^^ gudluck juga