:: Kereta api Sabah!

dimulakan dengan Bismillah..
mesti korang mau tau kan macam mana kereta api d Sabah
dulu keretapi Sabah ni macam keretapi zaman British..kalau tak tau macam mana keretapi zaman British, bole jugak korang imagine keretapi dalam cerita Harry Potter..tu pun kalau tau la..
sekarang ni keretapi Sabah sudah baru dan ada air-conditioner (nama pendek air-cond) 
sila ke webpage Kereta api Sabah untuk info lanjut..kat sini korang bole tengok kereta api lama pastu sejarah kereta api Sabah..best naik kereta api lama tu, adventure! walaupun sekarang sudah baru tapi best jugak! hehe..
korang layan gambar dulu la..tak mau cerita panjang-panjang..





gambar-gambar di atas ni originally taken by me ar..tapi aku da edit skit..try la naik kereta api Sabah! ^^

10 thoughts on “:: Kereta api Sabah!”

  1. (balas komen - combo meal! haha)

    adik lia : thanks..^^ itu byk edit..


    qin : marii try..syok2!


    achie : nnt achie balik try la..hihi ^^