:: hari ketiga PBS

wah..tak habis-habis aku cerita pasal PBS kan..macam excited ja hari-hari mau cerita..ni kira remimder jugak la sebab pasni aku kena buat laporan PBS..kalau lupa boleh rujuk blog..hehe..hari ni nothing best la, macam biasa tanya itu ini..kerjasama yg cikgu-cikgu kat sini bagi sangat la bagus! dorang berusaha bagi aku maklumat yg lengkap dan jitu..(terharu..) hari ni aku sengaja follow sorang ustazah pegi kelas mengaji..(bukan utk menginsafkan diri..) tapi tengok macam mana P&P berjalan..

hari ni jugak aku dah kena bagi tugas masuk kelas tahun 2 esok..alamak..kalau tahap 2 tak apa jugak, bole control lagi..huhu..redha..

6 thoughts on “:: hari ketiga PBS”

  1. CIk ShiQa .. budak tahap satu tak best kak..huhu..manja tersangat..skali kuarkan kamera suma mau ambik gmbr..adei..