:: Giveaway Coklat by Blog Armiza



oleh kerana aku kena tag GA coklat, haruskah aku menukar kaler font coklat? haha..(tak ada kaitan, sila abaikan) first skali thanks to adik Alia coz 'mentag' (bahasa Melayu mana ni??) akak u ni ngan GA sedap ni..GA sedap..hehe..ni GA pertama cik Armiza, kalau bertuah dapat la coklat..ni aku kat Sabah macam mana ni? tak cair nanti coklat tu..huhu..ada syarat-syarat nak join GA ni tapi elok sangat la kalau g blog tuan empunya GA ni kan..klik ja >> Blog Armiza. aku  memang suka coklat-coklat ni, kaler coklat pun aku suka..antara coklat yg aku suka makan Snickers dan Toblerone..ni tambahan saja ya..hehe..
tag :
testing letak watermark buatan Zul..Toblerone dari Labuan..murah jer

5 thoughts on “:: Giveaway Coklat by Blog Armiza”

  1. gud luck dyg...moga2 jadik yg bertuah..=)

    insyaALLAH..tempahan selama ni yang dah dipos x cair...ada rezeki sampai ke sana bah...hihi..^_^