:: Xin Nian Kuai Le

sempena Chinese New Year, i mau wish dulu sama kawan² Chinese suma..Xin Nian Kuai Le..gong xi fa cai, angpau lai le..eh, ngam ka ayat aku ni hehe..tengok, semangat tahun baru Cina entri d taip dengan kaler merah..wah, kali ni kalau beraya CNY kat rumah kawan² yg Chinese bleh dapat angpau ka? tahun arnab manyak ong maa..hehe. lagi² yg sudah dapat gaji tu. hohoho..

anyway, hepi² always la sama family ya..yg x dapat balik tu don't worry enough, nanti aku balik asrama bawa balik itu kelapa, eh kepala singa. boleh kita menari tarian singa..mesti kolang hepi punya laa..aku x sabar mau tengok rombongan yg bawa 'singa' tu buat tarian d depan rumah, sebab depan rumah aku orang Cina..walaupun cuti CNY, tapi haruss jugak buat tugasan esei TITAS dengan tulisan tangan minimum 5 helai kertas. skali lagi, sungguh menyeronokkan! 
mood : taip entri sambil layan Hitz.fm online..

10 thoughts on “:: Xin Nian Kuai Le”

  1. anat : berapa dah awak dpt arini?hehe..

    bro ijat : bagus kan?yg tak bagusnya takut nnt dia suh ktorg wt assignment pun ngan tulis tangan......

  2. achie : ada limau d supermarket..hahaha..kick juga BW smpai tetido depan laptop.hehehe..



    jul : sama la kita nda dpt angpau..
    al-maklum la suda grown up.hahaha..