:: blogwalking sampai lupa dunia..

seperti tajuk entri kali ini, semalam dan ari ni aku da buat kerja2 lawatan ke blog2 yg cantik dan hensom kt Malaysia ni. aku rasa excited pulak buat blogwalking ni. rasa macam da g smua negeri tapi aku masih berpijak d tanah Sabah. besh blogwalking ni..bleh tengok blog orang sambil blaja improvekan blog sendiri yg macam zaman batu..sedih btul aku tengok belog sendiri sambil termenung mengenang nasib blog ni cam xda masa depan. huh! neway, aku akan aktif buat blogwalking slagi line internet masih ada. pastu blog aku ni akan upgrade sket lepas blaja dr korang2 yg da pro berblogging..semalam da minta tunjuk ajar kt Ezzah pasal nak cutekan Chatbox..thank u very much! aku bukannya malas nk cari sebenarnya tapi x tau. hehehe..kuno btul aku ni kan. aku malas nak merepek lagi lama2 nanti smua x jadi blogwalking kat cni..hepi blogwalking yea korang smua!


p/s : sy nak blaja blogging dr korang, hope sudi ajarkan. dan i'm not copycat..:)
(copy gamba dr gogel ada la..hee..)


kpd yg blogwalking d cni..:)

This entry was posted . Bookmark the permalink.

6 thoughts on “:: blogwalking sampai lupa dunia..”

  1. hehe..rajennya menghias blog..fina pny blog simple gila..header pown tataw nk wat bg cantek.. -..-"

    anyway, rajin2 la bloging ye..hehehe..
    (diri sendiri pown x reti) -..-"

  2. haluu fina..sowie lmbt bls.
    smlm line down..cis! hehe
    sbnrnya dyg x rajin pun..
    fina klik je link LinkWithin tu..
    http://www.linkwithin.com
    ni link nya ye..:) :)