:: Malam Apresiasi Puisi IPG Kent-UMS

"Angguk-angguk, geleng-geleng" begitulah tema Malam Apresiasi kali ini..
meski ku tidak menyumbangkan apa-apa, namun harus ku khabarkan kepada kalian..(nak buat ayat puitis pon aku tak pandai..)

gambar-gambar sekitar Malam Apresiasi Puisi Kent-UMS..(sorry gambar tak clear, bukan ambik dengan DSLR pun..kamera biasa-biasa jer)

Lantera dari IPG Kent..classmate
dari UMS
UMS
UMS
classmate, 'suara merdu suara yg di rindu'..IPG Kent..
IPG Kent..sajak dalam bahasa Cina
UMS..or penyertaan dari luar..sebab puisi beliau sangat bagus!
'kite bakor jer'..Encik Fuad, penah jadi jemputan
Bengkel Teater kami..hebat!
classmate, macam Korea..
classmate, dengan puisi ala-ala Merong Mahawangsa bersama Shah..
tahniah buat kawan-kawan ku sekalian dan peserta dari IPG Kent, we do the best among the best! tunjukkan cikgu juga kreatif & berkebolehan dlm semua bidang.. ^^


p/s : copyright reserved! 

7 thoughts on “:: Malam Apresiasi Puisi IPG Kent-UMS”

  1. >> Afiq : sy pun tak tau sangat puisi2 ni..tp beza dia sajak tu sajak la..puisi ni merangkumi semua cth syair, sajak dsb. hehe~

  2. >> deDetz : nda pa la..umur deDeatz berapa? kalau masih 19 masih bole apply lagi tahun depan :)



    >> Bebeth : sy mau kasi masuk bah tu tp fikir dlu banyak kali sbb ada muka c Fatin & Syiqa..tkut dorang marah..huhu~

  3. ngee~ sy bru lpasan SPM bha kak..
    huhu, start uda tu temu duga kplspm skrang kan? waa~ tringin nya..

    sabar sejalah..nanti sy try mohon lg..kaka bgus2 mengajar nanti ya?
    =D sukung2!!