:: Kau kata follow tapi tak follow pun

haii korang korang semua,


mari kita cerita pasal follow follow walaupun cerita ni bukan fenomena Kak Limah Balik Umah ataupun Merong Mahawangsa maju hehe~
selalu bila singgah d blog orang, cari shoutbox yg terdekat lalu taip kat sana "..follow sini..follow me back" padahal mana ada follow pun..sungguh kick ya cara you mencari publisiti murahan..hahaha..
maaf la aku terkasar bahasa..aku tahu bahasa jiwa bangsa..bukan apa la kan, kalau mahu orang follow blog kita, follow la betul betul..aku tak paksa pun orang follow atau tak..kalau orang tu follow blog bida (tak lawa) ni pun aku follow blog orang tu balik..itu pun kalau orang tu tinggalkan link la..banyak tempat kasi tinggal link kat blog aku - MasterLinky, shoutmix chat, komen, follower box dan lain lain..
berbalik kepada hal follow tu, sebenarnya aku tak mau la besar besarkan cerita ni..bukan boleh die pun kalau tak kena follow or follower sikit..(perkataan mati, aku tak sampai ati guna. haha) yg penting kita mau kenal ngan blogger lain, share pengalaman masing masing, belajar something dari orang lain dan sebagainya..
pandai merepek kan aku ni kalau tengah malam..huu..
tapi kalau setakat taip follow padahal tak follow..ehmm..faham faham la sendiri..aku tak follow balik pun..sorry to say la kan..aku tak mau rosakkan mood nanti yg baca entri pun moody ja..huhu..


p/s : maaf kalian, tulisan kecik..tekan Ctrl + plus (+) utk nampak screen besar punya! 
tenkiu semua yg follow, komen, like dsb ♥ uolls. esok blog aku 1 tahun (baru) haha

hambek kau..adik aku tengah tunjuk excited naik keretapi haha..
cian dia gambar dia masuk blog..
*A lie cannot live - Martin Luther King.Jr*

This entry was posted . Bookmark the permalink.

27 thoughts on “:: Kau kata follow tapi tak follow pun”

  1. dalam seminggu ni..mmg akak dpt pesanan mcm tu sgt byk.dr blogger perempuan lak tu.geram sgt2..
    biasanya follower br puluh2 dan tak sampai dua ratus pun.tapi menyakinkan hati org jek..akak jenguk dan ingat nak follow tp bila check..mmg dia tak follow akak pun..terus tak jd follow.penipu punya orang!

  2. >> akak LM : ye kak..ada ke ptut dia menipu camtu..mcm desperet nk follower rmai n mcm kita xtau kot sapa follow kita..tp sabo jela..kan2..biasa la bru kot dlm dunia blogging ni huhu~ :)

  3. >> afiq : afiq ni mesti cikgu yg tak pemarah kan..hehe..x mrh pun tp spt kata kak LM, geram je atau geramji (bhsa apa ntah) hahaha..

  4. saya pun dah follow awak..ta pasti gune ieyka_wan atau atikah ket...tapi memg dah follow....kalau ta pecaya...saya gune gmbr bby pkai bju wane biru...cemin mate itam...follow back?

  5. ade jugak yg siap tanya ni, singgah je ke? follow la sekali.
    bila dah kita follow dia senyap macam tu je.. macam desperate nk follower je kan? kalau org nak, nanti pandai2 la dia follow sendiri.. tak payah la nak suruh atau paksa2 follow pulak.. haihh..

  6. full-blast balas komen korang:

    >> ajee : betul tu..xpe bia je..hehe..


    >> dedetz : yup..biasa suda ni balik2 nmpk itu2 ayat dia..


    >> atikah ket : ok2..nnt after 5pm sy follow coz wifi tak bleh bukak gadget follower, shoutmix sume..huhu~

    >> aisya : betulo tu..follow betul2 lah kan..bru kita nak follow balik.. :)

    uolss, pa2 pun. peace ya! ^^

  7. kite pon selalu kene..ramai plak tuh..mmg xmngharap org flow kite..tapi jgnlah menipo..lepastuh ade plak..kite flow dye..da lahh blogger baru...lepastuh kutuk blog kite plak...kalaw dye tuh blogger hebat..dah lame makan garam..xkesah lahh...

    haaa pasal watermark tuh....
    kite edit kat picnik.com jeh...nk buat watermark sndri xreti

  8. hahaa sbr dayang..tak slh pun follow orang tapi bgi sy nak follow biar betul,dan kalau nak follow,tak perlu la kata folow balik..nmpk sngt miang nak cari bnyk follower erm...

    *cmel adik..heheeee

  9. >> ELINADNAN : tu la pasal..nak marah xleh sebab kita xde hak..neway, kita sabo jelah.hehe..ok2 nnt i try benda tu. hehe


    >> HAZWAN : maybe dorang baru g kot..xpe la..kan..hehe..ni peringatan je..


    >> ACHIE : tu la kan..mantap juga ayat Achie ni..haha..nnt2 dorang tau juga apa perasaan x kena follow tapi kena cakap follow.. tQ adik ku masih 4 thn..mmg cumil hehe..

  10. serius...ramai kot blogger yg macam ni. kadang rase macam menyampah pulak sebab die saje tinggal link je. lepastu menipu. huh. @#$%^&*(
    emo pulak tibe2. hahah