:: 1st-Give Away Contest Dari Wacanaku

klik Blog Pembawa Wacana

thanks to Zul coz da tag aku utk contest ni..
oleh sebab tuan belog Pembawa Wacana dah mencapai 1000 followers
beliau cipta la GA ni..
congrats tuan belog! hehe..

syarat-syarat join contest ni :
  1. Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook...hehehe
  2. Korang kene jadi follower aku , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update.
  3. Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa", letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni...
  4. Tag 3 orang dan pastikan diorang tau..
  5. Letakkan link entry korang dekat komen entri ni..
tarikh tutup 1/03/2011
hadiah? klik lagi Blog Pembawa Wacana..=)
kena tag :


p/s : mudah-mudahan dapat..hehehehe..

4 thoughts on “:: 1st-Give Away Contest Dari Wacanaku”

  1. cikgu Fikri : tenkiu boremas! nnt sy cek it out eh contest ckgu Fiq..tggu line laju sket..haha..

    Just Mie : best tp sket je..hehe..