:: gambarku bukan dari DSLR

hari ni aku nak share cerita trip sekeluarga g kawin saudara juga merupakan kawan aku d Kuala Penyu, kalau korang x tau Kuala Penyu d mana, sila cari d Google Maps..oleh sebab aku penat dan malas mau taip panjang2 plus line tenet macam siput, aku upload gambar2 yg bukan d ambik ngan DSLR tapi henpon biasa sahaja. hehe..

Lokasi : Kuala Penyu 
Pekan K.Penyu: sebelum ke rumah pengantin, naik feri kecil
d atas feri
orang tengah makan
pelamin, simple & ringkas tp cantik
my friend dah bersanding..
selamat pengantin baru!
sebelum balik, makan aiskrim dulu d tengah panas
tempat singgah kejap
pemandangan sungai & d atas feri
 yg lambat juga macam kura-kura
motif gambar ni d upload? nak kasi tau,
hanya rantai ni d guna untuk gerakkan feri
nasib baik naik feri tu dalam 10 minit dah sampai..
sebenarnya, saja nak share story2..let my pictures tell u. hehe..aku akan berehat dr buka dan update blog dalam masa seminggu pasni..macam biasa, nanti i cek itu chatbox dan terjah blog korang balik..babai. (aku suka pakai ayat skema) :)

p/s : don't forget me & please left your link. 

9 thoughts on “:: gambarku bukan dari DSLR”

  1. hai dayang...u've been tagged in an award...datang amik ea?:D

    here the link:
    http://ikutorang.blogspot.com/2010/12/appreciation-night.html

  2. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)